Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

RADIONICE I TRENINZI ZA STUDENTE

Radionice i treninzi za studente su namenjeni isključivo studentima psihologije i društvenih nauka (osnovne, master i doktorske studije) i imaju za cilj da se osposobe za veštine koje su im neophodne u sadašnjem ili budućem profesionalnom radu.

U okviru treninga OSNOVE TESTIRANJA U KLINIČKOJ PRAKSI, studenti psihologije se mogu upoznati sa detaljima praktične primene teorijskih znanja koja su sticali u okviru predmeta iz oblasti kliničke psihologije. U opuštenoj atmosferi, bez velikog broja slušalaca, studenti će biti u prilici da postave sva pitanja u vezi sa kliničkim testiranjem (zadavanje testova, vođenje kliničkog intervjua i sl), na koja su možda propustili da čuju odgovore tokom studiranja, ili su se ustručavali da ih postave.

U okviru treninga PISANJE NAUČNOG RADA, studenti psihologije i društvenih nauka se  upoznaju sa veštinom pisanja naučnih radova, teorijskih ili empirijskih. Osim znanja o tome kako treba strukturisati rad, studenti se upoznaju i sa osnovnim zahtevima koje nalažu najprimenjivaniji standardi za pisanje radova, tj.  APA i Čikago stil.

Jedan od veoma značajnih treninga za studente psihologije i društvenih nauka, koji nudi Anima Centar, odnosi se na savladavanje veštine statističke obrade rezultata testova ili anketa. Nije retko da studenti tokom studiranja često zanemare ove veštine, za koje se kasnije ispostavi da su veoma potrebne za njihov rad. trening STATISTIČKA OBRADA TESTOVA će vam pomoći da osvežite svoje znanje iz ove oblasti, razjasnite eventualne nedoumice i osposobite se za samostalno sprovođenje statističke obrade podataka dobijenih tokom Vašeg istraživanja korišćenjem softverskog alata SPSS.

 

Najave i detaljne informacije o edukativnim radionicama i treninzima koji se trenutno organizuju moći ćete da pronađete na FB stranici https://www.facebook.com/anima.centar.psihologija.